Články

Články

+420 731 516 417 acreal@acreal.cz

Co vidět a zažít při návštěvě Vrchlabí?

Náš Resort Vrchlabí je situován ve vrchní části malebného horského městečka Vrchlabí, kterému je díky jeho poloze často přezdíváno „vstupní brána do Krkonoš“. Samotné historické centrum města i jeho okolí rozhodně stojí za návštěvu. Co vše ve Vrchlabí vidět? Odpověď najdete v našem dnešním článku.

 

Zobrazit celý článek

Vše, co jste chtěli vědět o krkonošské Stezce korunami stromů

Při své návštěvě Vrchlabí byste si neměli nechat ujít dechberoucí výhledy z impozantní Stezky korunami stromů. Díky své poloze v srdci hlubokých krkonošských lesů, jen co by kamenem dohodil od půvabných Jánských Lázní, se jedná o oblíbenou destinaci pro rodiny s dětmi a další, kteří si chtějí užít Krkonoše jako na dlani.

Zobrazit celý článek

Rodinná dovolená v Krkonoších? Vyrazte s dětmi do zábavních parků!

Krkonoše jsou pro aktivní rodinnou dovolenou jako stvořené. Není se čemu divit – na své si přijdou jak rodiče, tak i děti. V dnešním článku se podíváme na to, kam vyrazit ve Vrchlabí a okolí s dětmi, pokud je chcete nechat vyřádit a sami si třeba trochu odpočinout. Ano, řeč je o zábavních parcích.

Zobrazit celý článek

Výstavy a stálé expozice ve Vrchlabí a okolí

Hory v zimě nemusí znamenat jen namožené svaly z celotýdenního lyžování. Proložte sportovní aktivity trochou kultury a navštivte zajímavé výstavy a expozice v okolí Vstupní brány Krkonoš. Garantujeme, že ve výstavních síních bude mnohem menší hustota zalidnění než na sjezdovce.

Zobrazit celý článek

Aktivní Vánoce na horách

Vánoce jsou jediným obdobím v roce, kdy si alespoň pár dní volna dopřeje téměř každý. Chcete letošní svátky pojmout jinak než sledováním pohádek a dojídáním cukroví? Vezměte svoje nejbližší a místo již tradičních Vánoc na blátě oslavte letos nejkrásnější dny roku v zasněžených Krkonoších.

Zobrazit celý článek

Podzim v Krkonoších: co určitě nevynechat?

Podzim se pomalu chýlí ke svému konci a blíží se nástup zimy. Než naše nejvyšší hory zasype sníh a s ním i davy lyžařů a dalších milovníků zimních radovánek, užijte si poslední barevné dny v horské přírodě, relaxujte a načerpejte síly na nejkrásnějších místech Krkonoš. Poradíme vám, co podniknout, než bude podzim definitivně za námi.

Zobrazit celý článek

APARTMÁNY VRCHLABÍ PŘEDSTAVUJÍ SKVĚLOU INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

Užijte si prázdniny na horách a po zbytek roku nechte svou nemovitost vydělávat z pronájmu. Recepce se postará o nové hosty a zajistí, aby měli během svého pobytu maximální hotelový komfort.

Užijte si dostatek prostoru a soukromí