Články

Články

+420 731 516 417 acreal@acreal.cz

Nejlepší rozhledny v okolí Vrchlabí

Vyrazíte-li do Krkonoš, pravděpodobně nemíříte za procházkami po rovinkách, ale spíše za výstupy do strmých kopců a fascinujícími výhledy. Abyste si užili panoramat v okolí Vrchlabí, nemusíte se vyšplhat až na vrchol Sněžky. Stejně ohromující podívanou vám nabídnou i rozhledny v okolí. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší.

 

 

Zobrazit celý článek

Kam ve Vrchlabí a okolí s dětmi?

Plánujete-li dovolenou s dětmi, je třeba přizpůsobit její program tak, aby si v něm každý našel to svoje. Vedou vaše cesty do Krkonoš? Pak nebudete vědět, kam s dětmi vyrazit dřív. Vrchlabí a jeho okolí nabízí hned několik možností, jak zabavit ratolesti a zároveň si užít krás tohoto podkrkonošského města i jeho okolí.

Zobrazit celý článek

Nejlepší cyklostezky v okolí Vrchlabí

Prochodili jste Krkonoše křížem krážem? Vydejte se tentokrát prozkoumat krásy nejvyšších českých hor ze sedla kola. Odměnou vám budou překrásné výhledy a nově objevená místa. Z 900 kilometrů cyklotras různých náročností si jistě vyberete.

Zobrazit celý článek

Kam za koupáním v okolí Vrchlabí? Aquaparky i přírodní koupaliště

Chcete se během pobytu v Krkonoších osvěžit koupáním, ale Labe vás neláká? Nevadí, z nabídky přírodních i umělých koupališť si určitě vyberete. V případě, že tropické teploty vystřídají deště, můžete navštívit krytý aquapark nebo vnitřní bazén a prožít den plný vodních radovánek bez ohledu na počasí.

Zobrazit celý článek

Památky v okolí Vrchlabí, které byste neměli minout

Krkonoše nejsou jen o sportování a turistice, ale také o památkách, které jsou po tomto hornatém kraji rozeseté v hojném počtu. Jejich bohatá a často značně pohnutá historie láká návštěvníky z širokého okolí. V dnešním článku vám přinášíme tipy na ty nejzajímavější z nich.

Zobrazit celý článek

Jaro v Krkonoších - kam vyrazit?

Jaro se pomalu ale jistě blíží i na hory, a tak je načase znovu vytáhnout pohorky a užít si kouzelné jarní přírody. Kam se můžete vydat na jarní výlet a co byste určitě neměli opomenout? Přečtěte si naše tipy.

Zobrazit celý článek

APARTMÁNY VRCHLABÍ PŘEDSTAVUJÍ SKVĚLOU INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

Užijte si prázdniny na horách a po zbytek roku nechte svou nemovitost vydělávat z pronájmu. Recepce se postará o nové hosty a zajistí, aby měli během svého pobytu maximální hotelový komfort.

Užijte si dostatek prostoru a soukromí