Články

Články

+420 731 516 417 acreal@acreal.cz

Jak si ve vašem horském apartmánu vytvořit dokonalé hygge

Termín hygge pluje českým internetovým éterem už pár let. Jde ruku v ruce s rostoucí oblibou skandinávského stylu v českých domácnostech. Není se čemu divit, v současnosti jsou velice populární koncepty minimalismu, zbavení se v domácnosti přebytečného balastu a zbytečných lapačů prachu, čemuž jde skandinávský styl značně naproti. Minimalistický, čistý a nadčasový design je ale pouze první krok, jak ve svém horském apartmánu vytvořit tu správnou hygge atmosféru.

Zobrazit celý článek

Bílá zima v Krkonoších - co rozhodně nevynechat?

Příroda dokáže v zimních Krkonoších vykouzlit podívanou, jaká se jen tak nevidí. Ne nadarmo žijí Krkonoše bujarým životem nejen v létě, ale i zimě. Bránou do hor je malebné městečko Vrchlabí, které se pyšní bohatým kulturním životem a rustikální, horskou architekturou.

Zobrazit celý článek

Jak si vybavit horský apartmán?

Perfektně zařízený apartmán láká návštěvníky a navíc inspiruje – celý zážitek z dovolené povýší na zcela novou úroveň. Jak docílit moderně zařízeného a stylového interiéru s nadčasovým šarmem a nádechem luxusu? Zjistěte to v našem článku.

 

 

Zobrazit celý článek

Opožděná dovolená na horách? Zažijte barevný podzim v Krkonoších

Léto je sice už za námi, období výletů a pěší turistiky však nekončí. Rozhodli jste se letos dovolenou odložit a dopřát si zasloužený odpočinek až během podzimních měsíců? Vydejte se na hory – do Krkonoš můžete zamířit za každého počasí.

 

 

Zobrazit celý článek

Dovolená ve Vrchlabí – kam určitě vyrazit?

V posledních měsících je o dovolenou na domácím území velký zájem. Nejste si jisti, kam se s rodinou vydat? Vyzkoušejte české hory – bylo by chybou myslet si, že jsou zajímavé pouze v zimě, co nabídnout mají totiž i v létě. K těm zdaleka nejoblíbenějším patří Krkonoše. Poradíme vám, co zde podniknout a které lokality určitě stojí za návštěvu.

 

 

Zobrazit celý článek

Golfový turnaj na Mladých Bucích - Ski&Mtb APARTMENTS VRCHLABÍ KRAKONOŠOVA TOUR 2020

Zveme vás na golfový turnaj pořádaný ve spolupráci s Golf Club Mladé Buky, GRUND RESORT Golf & Ski a Skiareálem Herlíkovice. Budeme rádi, když se k nám 15. 8 2020 přidáte a užijete si pravou podkrkonošskou pohodu.

Zobrazit celý článek

APARTMÁNY VRCHLABÍ PŘEDSTAVUJÍ SKVĚLOU INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

Užijte si prázdniny na horách a po zbytek roku nechte svou nemovitost vydělávat z pronájmu. Recepce se postará o nové hosty a zajistí, aby měli během svého pobytu maximální hotelový komfort.

Užijte si dostatek prostoru a soukromí