Články

Články

+420 731 516 417 acreal@acreal.cz

Druhý domov v Krkonoších? Pořiďte si horský apartmán

Uvažujete o vlastní rekreační nemovitosti či nenáročném podnikání v turisticky oblíbené lokalitě? Potom zvažte pořízení moderního horského apartmánu v Krkonoších – návštěvníky bude lákat celoročně.

 

 

Zobrazit celý článek

Sháníte nemovitost k rekreaci a zároveň k investici? Nepodceňte výběr lokality

Toužíte po menším apartmánu v příjemném přírodním prostředí, kde budete moci trávit dovolené a ve zbytku času jej výhodně pronajímat? Není to nereálná představa – při samotném výběru však hraje velmi zásadní roli vhodná lokalita. Na co se zaměřit?

 

Zobrazit celý článek

Ve Vrchlabí už brzy vznikne nový skatepark a krytý bazén

Sportovní areál Vejsplachy, umístěný na západním okraji města Vrchlabí, připravuje hned několik velkých projektů k nalákání nových návštěvníků. Je mezi nimi hotel, skatepark a a dokonce i bazén.

Zobrazit celý článek

Výhrou je umístění v srdci Krkonoš

Zásadním kritériem výhodnosti investice do horských nemovitostí je lokalita. Zatímco u klasických městských nemovitostí se lepší či horší umístění projeví pouze na výši nájemného, které budete moci vyžadovat, přičemž využitelnost zůstane stejná, u horských apartmánů to neplatí.

Zobrazit celý článek

Boom moderního chalupaření

Utíkat na víkend či na prázdniny do druhého domova v přírodě mají Češi v krvi. Ovšem starat se o takovou chatu nebo chalupu, pracovat na ní po náročném týdnu, to už při dnešním hektickém způsobu života nechceme ani nezvládáme.

Zobrazit celý článek

Obliba horských apartmánů stoupá. Představují ideální spojení zimní dovolené a investiční příležitosti

Investice do nemovitostí je coby pasivní dlouhodobé a nepříliš rizikové uložení finančních prostředků velmi populární volbou, obvykle se však jedná o koupi a následný pronájem velkoměstských bytů nebo kancelářských prostor.

Zobrazit celý článek

APARTMÁNY VRCHLABÍ PŘEDSTAVUJÍ SKVĚLOU INVESTIČNÍ PŘÍLEŽITOST

Užijte si prázdniny na horách a po zbytek roku nechte svou nemovitost vydělávat z pronájmu. Recepce se postará o nové hosty a zajistí, aby měli během svého pobytu maximální hotelový komfort.

Užijte si dostatek prostoru a soukromí